Lidl inaugurează în București un nou magazin, care dispune de o suprafață verde de peste 2700 m²

Lidl continuă procesul de expansiune din România prin deschiderea unui nou magazin în București, pe data de 27 iunie. Noua unitate este situată pe Str. Străulești, Nr. 69 F, și are o suprafață de vânzare de aproximativ 1300 m². Odată cu inaugurarea magazinului, se vor crea aproximativ 25 de noi locuri de muncă.

Lidl investește constant în optimizarea unităților din România și inaugurează un nou magazin în București, ce dispune de un spațiu verde total de peste 2700 m², de două ori mai mult decât suprafața de vânzare, și are aproximativ 120 de locuri de parcare. Orarul de funcționare va fi de luni până sâmbătă, între 07:30 și 22:00, iar duminică între 08:00 și 21:00. Odată cu inaugurarea magazinului, se vor crea aproximativ 25 de noi locuri de muncă.

Procesul de execuție a noului magazin se află în linie cu strategia de sustenabilitate care face parte din modelul de business Lidl, prin folosirea unor tehnologii avansate din domeniul construcțiilor și în conformitate cu normele de protecție a mediului. Astfel, în continuarea demersurilor de dezvoltare durabilă asumate de companie, Lidl adoptă o serie de soluții și tehnologii moderne, care asigură standardele înalte de eficiență energetică. De exemplu, în unitate sunt instalate sisteme de iluminat cu LED, cu senzor de prezență și sisteme de recuperare a căldurii, integrate în instalațiile de ventilație.

Deschiderea unității din București îi așteaptă pe clienți cu promoții și acțiuni speciale. În ziua inaugurării vor fi reduceri de peste 20% la articole nealimentare, dar și la cele alimentare, precum mezeluri, lactate, dulciuri și altele.

Inaugurarea acestui magazin continuă strategia companiei de a oferi zilnic românilor, în zone din imediata lor proximitate, produse de calitate la cel mai bun preț, într-o largă varietate de sortimente. Lidl promovează cu consecvență colaborarea cu producătorii locali, multe dintre mărcile de calitate comercializate în rețea fiind produse în România.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata