London Stock Exchange Group Romania recrurtează 100 de noi specialiști

12

În prezent, LSEG (London Stock Exchange Group) Romania anunță mărirea echipei locale cu 100 de noi roluri pentru specialiști într-o varietate de tehnologii și servicii bazate pe date care deservesc cele trei divizii ale companiei: Data & Analytics, Capital Markets și Post Trade.

În contextul numărului total, anunțul vine în momentul în care echipa LSEG România se apropie de 400 de colegi care acoperă o gamă de tehnologii, servicii web, cercetare, dezvoltare și funcții corporate în București.

Din punct de vedere profesional, noii specialiști care se vor alătura echipei în următorul trimestru vor fi direct implicați în dezvoltarea de platforme de ultimă generație pentru piețele globale. LSEG România caută ingineri Software Development, Site Reliability, DevOps și QA.

 

Aşadar, „Suntem bucuroși că ni se vor alătura 100 de colegi în centrul de tehnologie din București. Credem cu tărie că impactul hub-ului local asupra piețelor financiare globale este o oportunitate excelentă pentru profesioniștii din industria tehnologiei. Odată cu creșterea accelerată a centrului din București, le vom oferi colegilor noștri oportunități semnificative de dezvoltare a carierei și creștere profesională”, a declarat Andreea Stănescu, Director General LSEG Romania.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata