Ministrul Energiei, Virgil Popescu, a declarat că se teme de Dumnezeu dar de o remaniere nu

14

Ministrul Energiei, Virgil Popescu este de părere că actuala coaliție de guvernare este capabilă să treacă „România peste acest hop” și spune că nu se teme de o eventuală remaniere, ci doar de Dumnezeu.

Astfel, Virgil Popescu a declarat că se teme de Dumnezeu, el fiind un om credincios, după ce a fost întrebat dacă se teme de o eventuală remaniere, după ce va fi făcută evaluarea miniştrilor. Popescu a adăugat că este convins că actuala coaliţie va putea trece România peste crizele din această perioadă.

În convingerile sale, „Eu mă tem de Dumnezeu, sunt un om credincios şi mă tem de Dumnezeu. Cred că vom merge înainte şi cred că împreună, în această coaliţie, vom reuşi să trecem România peste acest hop, pentru că este un hop mare, o criză energetică ce s-a suprapus peste o criză pandemică, cu un război la frontieră”, a afirmat Virgil Popescu, marți seară, la Digi 24.

Marcel Ciolacu, despre remaniere: Este atributul primului ministru

În contextul politico-ministerial, liderul PSD, Marcel Ciolacu a declarat că evaluarea miniştrilor PSD este atributul premierului. De asemenea, el consideră că, din punctul său de vedere, nu sunt miniştri PSD remaniabili, dar a arătat că acesta este atributul premierului.

În opinia sa, „Din punctul meu de vedere – nu, dar este atributul primului ministru. Vreţi să trăim într-o Românie normală pentru noi şi copiii noştri sau doriţi să avem coaliţii, cum au fost coaliţiile de dreapta şi s-au terminat când s-au terminat fără niciun efect, dimpotrivă, cu nişte efecte dezastruoase – numai la zona de împrumut, nu ştiu cît au împrumutat, 200 de miliarde.

Atributul de a face evaluarea miniştrilor este al primului ministru. Primul ministru vine cu această evaluare în coaliţie şi o prezintă. Este normal să fie aşa, nu eu să conduc miniştri şi eu nu eu să dau note miniştrilor. Sunt copreşedinte al acestei coaliţii, alături de domnul Nicolae Ciucă, de domnul Kelemen Hunor şi de reprezentantul minorităţilor naţionale, şi am acest atribut în interiorul coaliţiei. În acest moment, ca persoană publică, am atributul de preşedinte al Camerei Deputaţilor şi la partid ca preşedinte al PSD”, a precizat Ciolacu.

În contextul politico-remaniere, potrivit unor surse politice, premierul Nicolae Ciucă le-ar fi comunicat deja colegilor din PNL că lista miniștrilor ce vor fi remaniați este deja gata. Se pare că, printre miniștrii care i-au produs cele mai mari nemulțumiri, se află cei din PSD.

Sursa: Capital.ro
Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata