Morrisons din Marea Britanie creează 1.000 de locuri de muncă pentru procesarea comenzilor Amazon

15

Grupul britanic de supermarketuri Morrisons MRW.L creează peste 1.000 de locuri de muncă pentru a alege și împacheta comenzi pentru serviciile sale pe Amazon AMZN.O, a declarat miercuri.

Morrisons a declarat că recrutează lucrători suplimentari pentru a procesa comenzile clienților din peste 50 de magazine, acoperind majoritatea orașelor majore din Marea Britanie și a multor orașe.

Toate cele patru mari magazine alimentare din Marea Britanie – liderul pieței Tesco TSCO.L, Sainsbury’s SBRY.L, Asda WMT.N și Morrisons – adaugă capacitate operațiunilor lor de livrare la domiciliu online pentru a satisface cererea crescută în timpul pandemiei COVID-19.

Cumpărăturile online au trecut de la aproximativ 7% din totalul pieței alimentare din Marea Britanie la începutul crizei la aproximativ 15% în prezent, iar jucătorul online pur Ocado OCDO.L consideră că ar putea ajunge la 30% în următorii câțiva ani.

Luna trecută, Amazon și-a extins relația cu Morrisons, astfel încât membrii Prime să aibă acces la gama sa completă pe site-ul principal al gigantului de internet.

Amazon și Morrisons au o legătură din 2016 și și-au crescut constant legăturile, ducând la speculații că grupul american ar putea chiar să apară ca posibil ofertant pentru lanțul de supermarketuri nr. 4 din Marea Britanie.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata