Pasagerii companiilor aeriene doresc să vadă bariere din plastic pentru a li se spori încrederea

10

Pasagerii din linia aeriană doresc bariere vizibile din plastic în cabină pentru a restabili încrederea în zborul în timpul pandemiei, spunând că nu toți au încredere în asigurările industriei cu privire la calitatea înaltă a aerului la bord, au declarat joi directorii din industria aeronautică.

Alte tendințe legate de pandemie ar putea include mai multe locuri private de clasă business pe avioane cu corp îngust, adăugând caracteristici de toaletă fără atingere și conversii permanente de avioane de pasageri către transportatori de marfă, potrivit unui panel din cadrul conferinței MRO Asia-Pacific desfășurată online.

Embraer SA EMBR3.SA studiază barierele din plastic reutilizabile și de unică folosință pentru avioanele sale regionale, dar provocările includ asigurarea faptului că sunt ușoare, nu sunt inflamabile și nu afectează curățarea și evacuarea aeronavelor, a declarat Lais Port Antunes, un manager de dezvoltare a afacerilor din Asia -Diviziunea Pacificului.

„Avioanele moderne sunt deja echipate cu o tehnologie excelentă pentru a filtra aerul”, a spus ea.

„Pasagerii ar trebui să se simtă în siguranță într-o cabină a aeronavei, dar trebuie să vadă acțiuni.” Tan Hean Seng, director executiv la Singapore Technologies Engineering STEG.SI, a declarat că, clienții companiilor aeriene, temându-se de creșterea costurilor, nu par să fie interesați să plaseze mai puține locuri în clasa economică.

Dar, a adăugat el, compania aeriană mai avea nevoie să-i liniștească cu privire la risc.

„Având un scut între scaune, pasagerii se pot simți mai în siguranță, mai ales în timpul mesei când pasagerii își scot măștile și există o potențială contaminare”, a spus Tan, adăugând că compania sa a dezvoltat un prototip.

În clasa business, companiile aeriene își exprimă deja mai mult interesul pentru opțiunile de așezare plat, întrucât doresc să folosească avioane cu corp îngust pe rute mai lungi, a declarat Kate Schaefer, vicepreședinte al produselor și serviciilor de specialitate BA.N.

„Există un interes foarte mare în acei pasageri premium în a avea o soluție de tip pod”, a spus ea.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata