Pentru clubul de fotbal Dinamo, „discuțiile sunt foarte avansate” și lucrurile vor fi tranșate „în cel mai scurt timp cu putință”

Foto: bzi.ro
39
Salvarea clubului Dinamo ar putea să vină mai repede decât se așteaptă fanii, chiar dacă un termen exact nu a fost înaintat. Din declarațiile administratorului special al clubului din Ștefan cel Mare, reiese că „discuțiile sunt foarte avansate” și lucrurile vor fi tranșate „în cel mai scurt timp cu putință”.

Problemele de la Dinamo ar putea să se termine în scurt timp pentru că Mohammad Murad este tot mai aproape de a prelua clubul. Vlad Iacob, administratorul special al clubului din „Ștefan cel Mare”, a făcut acest anunț imediat după înfrângerea suferită în fața celor de la Oțelul Galați.

Discuțiile sunt avansate și lucrurile ar putea fi tranșate în scurt timp

Omul de afaceri de origine libaneză se află în tratative de mai multă vreme privind achiziția clubului Dinamo. Milionarul și-a exprimat public în mai multe rânduri această dorință, purtând negocieri și cu Ionuț Negoiță în 2020.

În opinia lui Vlad Iacob „tranșăm lucrurile în cel mai scurt timp cu putință”. Cu toate acestea, Iacob nu a înaintat un termen privind finalizarea acestui proces, chiar dacă „știu că fanii așteaptă un termen”.

Aşadar, Mohammad Murad a făcut public, în mai multe rânduri, că își dorește să cumpere clubul retrogradat pentru prima dată în eșalonul secund al fotbalului românesc. Vlad Iacob nu a vrut însă să dea un termen al finalizărilor negocierilor cu afaceristul libanez.

În precizările sale, „Discuțiile cu domnul Murad sunt foarte avansate și sperăm să tranșăm lucrurile în cel mai scurt timp cu putință. Nu vreau să dau un termen, știu că fanii așteaptă un termen, eu îmi doresc cel mai mult să se încheie lucrurile în privința finanțării, pentru că eu primesc cele mai multe întrebări în acest sens, și din interiorul clubului și din exteriorul lui”, a spus Vlad Iacob după meci.

Sunt probleme majore, dar cheltuielile curente nu sunt o problemă

Anterior, milionarul declara că pe masa negocierilor cu Dinamo erau problemele legate de „ce s-a întâmplat rău în trecut”. Din informaţiile lui Mohammad Murad, problemele sunt majore, dar se discută despre o reconstrucție pe 10-20 de ani, proces în care este implicat personal.

Astfel, „În momentul de față, discutăm despre ce s-a întâmplat în trecut. Tot ce s-a întâmplat rău în trecut se află pe masa negocierilor. Sunt probleme majore, iar acum se face o renovare astfel încât să putem lămuri toate problemele și să putem reconstrui ceva pe 10-20 de ani.

Eu sunt implicat în această reconstrucție, avem comunicare permanentă cu administratorul special și cu cei din club, care lucrează acolo, nu este ușor deloc pentru că este vorba de a clarifica toate aspectele negative, astfel încât să nu mai fie blocaje în viitor. În ceea ce privește partea curentă, cheltuielile curente, nu sunt probleme”, spunea Murad în urmă cu puțin timp.

Sursa: Capital.ro
Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata