Percheziții la Garda Forestieră Brașov într-un dosar de abuz în serviciu și fals intelectual

 Polițiștii au descins, marți, la sediul Gărzii Forestiere Brașov unde fac percheziții într-un dosar de abuz în serviciu, fals intelectual și uz de fals, fiind vizate achizițiile făcute în perioada 2011-2018. Alte două percheziții au loc în Prahova, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Potrivit IPJ Brașov, polițiștii Serviciul de Investigare a Criminalității Economice fac, marți, trei percheziții în Brașov și Prahova, într-un dosar penal în care se fac cercetări pentru abuz în serviciu, fals intelectual și uz de fals.

Prejudiciul estimat în cauză se ridică la aproximativ 1.000.000 lei.

„Cu ocazia efectuării perchezițiilor se vor ridica documente și se vor efectua activități procedurale, ce se impun, pentru stabilirea situației de drept. Acțiunea, desfășurată sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Brașov, beneficiază de sprijinul polițiștilor Serviciului Criminalistic Brașov”, au declarat reprezentanții IPJ Brașov.

În Brașov perchezițiile au loc la sediul Gărzii Forestiere Brașov, iar șeful instituției, Cristian Ignat, a declarat că sunt vizate achizițiile publice făcute în perioada 2011-2018.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata