Poliția Locală București vrea să cumpere opt motociclete cu 1.200.000 lei

 Direcția Generală de Poliție Locală a Municipiului București a lansat o licitație online pentru achiziționarea a opt motociclete, în valoare totală de până la 1.200.000 lei, fără TVA, potivit anunțului publicat de instituție pe platforma SICAP. Ofertele pot fi depuse până pe 5 decembrie, ora 15:00.

„Se achiziționează 8 buc. motociclete necesare desfășurării activității serviciului operativ din cadrul instituției, în vederea deplasării eficiente și rapide a polițiștilor locali în timpul serviciului efectuat, acestea fiind necesare având în vedere numeroasele acțiuni la care participă conform atribuțiilor stabilite, cât și ținând cont de faptul că s-a mărit perimetrul de acționare pentru îndeplinirea misiunilor specifice”, potrivit anunțului publicat de către Direcția Generală de Poliție Locală București în Sistemul electronic de achiziții publice (platforma SICAP).

Motorul motocicletelor trebuie să dezvolte o putere de minimum 95 kw, iar viteza maxină trebuie se fie de cel puțin 200 de km/oră.

Licitația se va desfășura online, iar termenul limită pentru depunerea ofertelor sau a cererilor de participare este 5 decembrie, ora 15:00.

Valoarea totală estimată pentru achiziționarea celor opt motociclete este de 1.200.000 lei, fără TVA, însă criteriul de atribuire vizează cel mai bun raport calitate-preț.

Potrivit anunțului publicat pe SICAP de instituție, finanțarea se va face din fonduri bugetare.

 

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata