Proprietarii Dedeman au făcut noi achiziții. Ce urmează să construiască aceștia

Frații Dedeman ne surprind din nou! Cei doi au reușit să cumpere o fabrică ce a fost inființată încă de pe vremea Guvernului Ion C. Brătianu. Cei doi frați afaceriști au predat o ofertă pentru fabrica care cândva a fost foarte populată și de renume. Aceștia se gândesc să construiască ceva total neașteptat în locul clădirii.

Aparent, zvonul acesta a fost emis în urmă cu ceva timp, doar că de data aceasta s-a adeverit. Proprietarii întreprinderii Dedeman se vor dărui fotbalului din țara noastră. Se pare că Dragoș și Adrian Pavăl au depus o ofertă pentru ceea ce a mai rămas din vechea fabrică Letea. De asemenea, oferta a și fost acceptată de lichidatorul Sierra Quadrant.

Cei doi frați au în plan să amenajeze un teren de fotbal în locul fabricii vechi.

“În ședința de vineri a fost acceptată oferta depusă de compania Dedeman pentru activele imobiliare ale fabricii. Urmează procedura de supraofertare. Este un teren avantajos, deoarece este într-o zonă industrială, unde se pot obține autorizații ușor”, a declarat asociatul coordonator al lui Sierra Quadrant, pentru Ziarul de Bacău.

„Letea“ a fost cândva o fabrică de hârtie. Aceasta a fost înființată încă de pe vremea Guvernului Ion C. Brătianu, adică acum 140 de ani. După ce a fost cel mai mare furnizor de hârtie de ziar dar și de produse de papetărie din țară, fabrica a fost privatizată în anul 2003.

Aceasta a fost achiziționată de către Dumitru Sechelariu, urmând ca în anul 2011 să dea faliment. Sierra Quadrant a încercat timp de trei ani să vândă activele imobiliare ale fabricii.

Terenul de fotbal ar însemna să fie construit pe o regiune de 30 de hectare.

Sursa: capital.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata