Răspunsul lui Gheorghe Hagi când a fost întrebat de a fi numit ministru al Sportului

Foto: eurosport.ro
46

Gheorghe Hagi a reacționat imediat când a fost întrebat pe marginea propunerii de a fi numit ministru al Sportului.

De altfel, această idee a fost avansată de Dan Tănasă, deputat al AUR.

Cunoscutul patron-antrenor Gheorghe Hagi a avut o primă reacție după ce a fost propus în funcția de ministru al Sportului. El a dat un răspuns ferm și categoric în clipa în care a fost întrebat despre posibilitatea de a ocupa o funcție în Guvernul României.

Astfel, a fost întrebat după meciul Farul – Hermannstadt 0-0 despre această propunere iar Gică Hagi, managerul tehnic al dobrogenilor, nici nu a vrut să audă. El a ținut să sublinieze că nu se vede făcând altceva în afară de antrenorat.

În opinia sa, „Înseamnă că eu de mulți ani… eu îmbătrânesc și voi nu știți ce gândesc eu sau vă faceți că nu m-ați auzit. Ce v-am zis eu? Eu fac lucrul pe care îl știu cel mai bine, ce iubesc, ce îmi place. Sub nicio formă! Mie îmi place antrenoratul și voi merge pe linia asta cât voi avea ochi”, a spus Gică Hagi.

Propunerea de a ajunge ministru al Sportului

O astfel de propunere ca Gică Hagi să intre în Guvern, pe post de ministru, i-a aparținut lui Dan Tănasă. Acesta este deputat din partidul AUR. Politicianul a cerut înlocuirea lui Eduard Novak, actualul ministru al Sportului, cu Gică Hagi. Potrivit deputatului AUR, „după atâția amatori merită să încercăm cu un profesionist pur-sânge”.

Mai exact, pe 8 august, Dan Tanasă a posta un mesaj pe contul său de Facebook, în care îl îndemna pe Gică Hagi să devină noul ministru al Sportului.

În viziunea sa, „După atâția amatori, merită să încercăm cu un profesionist pur-sânge: Gheorghe Hagi, ministrul Sportului!

#DreptatepentruRomânia”, transmitea Dan Tănasă.

Iar postarea parlamentarului AUR a strâns aproape 3.000 de aprecieri, peste 200 de distribuiri și multe comentarii pro și contra.

În contextul sportiv, Gheorghe Hagi a vut cuvinte de laudă la adresa lui Halep, Popovici şi Chirilă
Gheorghe Hagi a ținut, în altă ordine de idei, să-i felicite pe marii sportivi ai României. El a adresat cuvinte de laudă la adresa lui Halep, Popovici şi Chirilă.

Astfel, ”Sportivi fantastici, care reprezintă România la cel mai înalt nivel. Se poate în România! Semnalul pe care ni-l dau ei întotdeauna este că se poate. Suntem buni și cred că mai avem mult de lucrat la jocurile de echipă. Dar individual, arătăm că românul are talent foarte mult și este bun”, a declarat Gică Hagi, duminică, în cadrul unei conferințe de presă.

Din punct de vedere fotbalistic, trebuie amintit că marele fotbalist a mai primit, recent, o propunere. Răzvan Burleanu, președintele Federației Române de Fotbal, s-a întâlnit cu Gheorghe Hagi, managerul Farului Constanța, și i-a oferit postul de selecționer. El a refuzat propunerea venită din partea Federației Române de Fotbal. Acesta a explicat că, momentan, nu poate renunța la clubul Farul Constanța, unde este acționar majoritar.

Sursa: Capital.ro
Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata