Secretele platformei de comerț Amazon- dezvăluite de doi antreprenori români

Românii sunt entuziaști de felul lor, iar asta se poate observa în orice domeniu ar activa. Tinerii antreprenori români sunt plini de viață și aduc mereu un plus de inovație, chiar și în domeniile rigide, care nu lasă loc de creativitate.

Florin și Ștefania sunt doi tineri antreprenori, plini de curaj, reprezentativi pentru o bună parte din generația lor. Optimistul și Sceptica (după cum le place să se autodenumească) sunt cei care au dat startul unei adevărate afaceri pe marea platformă Amazon. Din tot ce înseamnă vânzări pe Amazon, aceștia reușesc să scoată zilnic un profit colosal de aproape 1500 USD.

Cu toate acestea, o afacere pe Amazon nu înseamnă numai lapte și miere. Este nevoie de multă muncă, dar și experiență pentru a înțelege pe deplin modul în care funcționează un asemenea sistem. „Pentru că nu ai cum să știi din prima cum să vinzi pe această platformă, am decis să creăm acest curs de Amazon, pentru a ușura munca tinerilor antreprenori la început de drum. Pentru mine, personal, a însemnat o adevărată revelație. Astfel, am reușit să îmi derulez afacerea cu costuri reduse, din fața propriului laptop.” – declară Florin Constantin.

Visul american, înfăptuit în fața unui laptop

Practic, aceștia au reușit să creeze posibilitatea de a conduce o afacere de sine-stătătoare, din fața unui laptop, în orice locație dorită. Se pare că visul american s-a transformat cu ajutorul mediului virtual într-o realitate aducătoare de venituri substanțiale.

Acest curs Amazon creat din experiența celor doi tineri antreprenori oferă posibilitatea învățării tainelor tranzacțiilor pe Amazon. Este scris într-un limbaj accesibil, care poate fi foarte ușor înțeles chiar și de persoane care nu au avut niciun fel de interacțiune cu sistemul complex Amazon.

Oportunități pentru toți cei care doresc să se specializeze

Ambițiosii, cei care au un simț antreprenorial puternic dezvoltat (viitorii sau actualii oameni de afaceri), precum și cei care sunt deja angajați, dar doresc să nu mai depindă de un salariu fix și să fie limitați din punct de vedere al venitului obținut, sunt invitați să participe la acest curs care le va schimba întreaga perspectivă a vieții.

Cu ajutorul acestui curs Amazon, lumea afacerilor online nu va mai părea o necunoscută de temut, ci dimpotrivă chiar, un mediu prietenos, plin de posibilități. Cursul conține 8 module, care odată ce sunt studiate vor oferi toate informațiile cu adevărat necesare pentru a porni un business pe Amazon. Independența financiară mult dorită va putea fi atinsă fără niciun fel de piedică, din fața laptopului personal.

Cursul – ce anume presupune studierea acestuia

În primul modul se studiază modalitățile prin care se poate crea un brand de succes pe Amazon, care să însemne mai mult decât un produs – o adevărată identitate vizuală, recunoscută oriunde.

În al doilea modul se explică rolul instrumentelor Amazon și felul în care pot fi utilizate în avantajul propriei afaceri.

În următoarele module – III, IV, V, VI, VII– întreg conceptul legat de produs este atent explicat. Se oferă informații cu privire la elementele necesare găsirii unui produs de succes, calcularea costurilor, găsirea unui supplier și crearea unei pagini pentru fiecare produs în parte.Lansarea este considerată o etapă fundamentală, care poate să de tonul întregului business.

Concluzia coincide cu modulul VIII, în care se vorbește despre promovarea care, dacă este  făcută într-un mod cât mai eficient, este elementul care transformă afacerea într-una cu adevărat de succes.

În viziunea fondatorilor, acest curs are puterea de a deschide minți, oferind noi și noi perspective. Posibilitatea de a lucra doar de pe un laptop, programul flexibil și veniturile peste medie sunt elementele noului vis american, propus de Florin și Ștefania.

„Poți intra în grupul nostru gratuit de Facebook. Înscrie-te aici. Vei primi ajutor din partea membrilor.

Dacă vrei să iei parte la cursul Amazon Start te poți  înscrie aici: www.amazonstart.ro.”

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata