Serviciul Disney+ se lansează în România

14

Din punct de vedere cultural, Disney+, serviciul de streaming de la The Walt Disney Company, a confirmat lansarea în 42 ţări şi 11 teritorii, inclusiv România, potrivit unui comunicat citat de Agerpres. Serviciul oferă conţinut original exclusiv şi mii de episoade şi filme Disney, Pixar, Marvel, Star Wars, National Geographic. În prezent, Disney+ este disponibil în 18 ţări din Europa, Orientul Mijlociu şi Africa.

Astfel, Serviciul de streaming direct către consummator, Disney+, de la The Walt Disney Company, face parte din segmentul Disney Media & Entertainment Distribution.
Acest serviciul oferă streaming fără reclame, alături de o colecţie în continuă creştere de conţinut original exclusiv, printre care filme de lung metraj, documentare, seriale de acţiune şi de animaţie şi scurt metraje.

În contextul serviciilor, având acces la vasta bibliotecă Disney de filme si divertisment TV, serviciul  Disney+ găzduieşte, de asemenea, cele mai noi lansări de la The Walt Disney Studios.

Iar prin intermediul Star oferă cele mai noi apariţii de la 20th Century Studios, Disney Television Studios, FX, Searchlight Pictures.
Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata