Un startup romanesc este finantat de cel mai important fond de investitii din Dubai

22

The Pole Society este primul startup romanesc care reuseste sa aiba un succes important in cadrul acceleratorului Techstars Dubai. Este vorba despre cel mai important fond de investitii din Dubai, aflat la prima editie. Techstars Dubai se concentreaza in special pe zona de Smart Cities. Prima editie a fost organizata de Techstars in colaborare cu Ginco.

Bogdan Stoica este romanul care a pus bazele startup-ului The Pole Society. Compania sa a reusit sa obtina o finantare foarte importanta din partea celor mai cunoscute grupuri de investitii din Orientul Mijlociu.

Proiectul romanului va incerca sa aduca in prim plan prima retea interconectata la nivel global de ecrane digitale indoor si outdoor. Alaturi de Bogdan Stoica s-au alaturat in acest proiect Sergiu Gruita(fost Media Manager Europe la P&G) si Matei Psatta (fost director Vola.ro si Leo Burnett).

In momentul de fata ca cifra de afaceri pe anul trecut, actionand mai mult local, e in jur de 200.000 de euro. Anul asta vrem sa crestem de cinci ori sau mai mult. Avem si colegi noi care sa ne ajute sa educam piata de media.”, a precizat Psatta la Wall-Street.

Ce este The Pole Society?

Este vorba despre prima regea interconectata in diferite retele de ecrane digitale indoor si outdor. Platforma va pune la dispozitie utilizatorilor posibilitatea de a rula campanii de publicitate pe mediile Digital Out of Home in mediul virtual si offline. Bineinteles ca aceasta interconectare va avea foarte multe optiuni avansate prin care utilizatorii vor putea sa isi targeteze eficient campaniile astfel incat sa obtina cele mai bune rezultate. Este o idee ingenioasa prin care utilizatorii pot sa isi muleze reclamele in functie de audienta, se pot adapta pentru fiecare mediu si se pot rula campanii timp de ora sau programate pe o perioada mai lunga de timp.

Pachetul standard ofera utilizatorilor acces la contextualizarea campaniilor pe baza de timp si trafic. Cei care opteaza pentru campanii personalizate vor avea acces la optiuni speciale si unice. Acestea  pot fi accesate pe baze de date proprii si triggere avansate bazate pe AI si Computer Vision. Acest tip de advertising poate genera rapoarte in timp real si se pot face targetari variate.

Platforma TPS este activa in Romania din 2017 in colaborare cu Phoenix Media. TPS administreaza portofoliul Globalworth.

In Europa nu avem concurenta, dar in Statele Unite exista niste business-uri similare in proportie de 70%. Nu fac atat de mult automatizare, dar fac Analytics. Poti da comenzi prin interfata lor, dar au o retea mare de outdoor. Nu excludem sa ne parteneriem cu ei si sa ne punem resursele cap la cap.”, a precizat cofondatorul The Pole Society pentru Wall-Street.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata