Unde te poti angaja la inceput de toamna

Peste 26.000 de locuri de munca sunt disponibile pe piata locala in prezent, se arata in datele Agentiei Nationale pentru Ocuparea Fortei de Munca (ANOFM). La mare cautare sunt agentii de securitate, muncitorii necalificati si manipulantii de marfuri.

La nivel national, cele mai multe locuri de munca sunt oferite pentru: agent de securitate (1.584), ucenic (1.229), muncitor necalificat la asamblarea, montarea pieselor (1.114), lucrator comercial (1.044), muncitor necalificat in industria confectiilor (800), manipulant marfuri (730), muncitor necalificat la demolarea cladirilor, captuseli zidarie (715), confectioner-asamblor articole din textile (605), lacatus mecanic (561), ambalator manual (547), vanzator (514), muncitor necalificat la ambalarea produselor solide si semisolide (498) etc.

Din cele 26.156 de locuri de munca vacante declarate de angajatori la agentiile pentru ocuparea fortei de munca, 1.232 sunt destinate persoanelor cu studii superioare (inginer in diferite domenii de activitate, programator, manager, medic, contabil etc), 15.037 pentru persoanele cu studii liceale, postliceale, profesionale, restul locurilor de munca fiind destinate persoanelor cu studii primare/gimnaziale sau fara studii.

Oferta locurilor de munca la nivel national poate fi consultata pe site-ul ANOFM (www.anofm.ro), la sectiunea Persoane fizice/Locuri de munca vacante. In ceea ce priveste locurile de munca la nivel judetean, aceste informatii pot fi vizualizate pe pagina de internet a fiecarei agentii pentru ocuparea fortei de munca judetene/municipale.

sursa wall-street.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata