United Airlines Holdings reduce capacitatea din trimestrul trei, veniturile vor scădea

25

United Airlines Holdings (UAL.O) a prognozat miercuri o scădere mai mare a veniturilor pasagerilor din al treilea trimestru decât propriile așteptări și a declarat că va căuta să anuleze mai multe zboruri până când va vedea o recuperare a călătoriilor aeriene.

United a declarat că se așteaptă acum la o scădere de 85% a veniturilor pasagerilor, o măsură de performanță atent monitorizată în industria companiilor aeriene, în scădere față de estimarea sa anterioară de 83% de la an la an.

Compania aeriană nr.3 din SUA se așteaptă, de asemenea, ca capacitatea din trimestrul trei să scadă cu aproximativ 70% față de an, comparativ cu previziunile sale anterioare de 65%, în ciuda unei îmbunătățiri moderate a rezervărilor pentru călătoriile de agrement în Statele Unite și a anumitor transportați destinații în America Latină și Caraibe în cele două încheiate pe 7 septembrie.

Companiile aeriene americane au sângerat în mod colectiv aproximativ 5 miliarde de dolari pe lună, deoarece 30% din avioane rămân staționate în mijlocul pandemiei de coronavirus care a determinat pasagerii să își anuleze zborurile și să solicite rambursări, mai degrabă decât să rezerve noi călătorii.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata