UTI Grup devine partener unic al Smiths Detection în România și estimează achiziții de echipamente de peste 5 milioane de euro în anul 2019

UTI Grup a devenit partener unic pentru România al Smiths Detection, lider în tehnologia de scanare și detecție a amenințărilor privind securitatea fizică, cu care a încheiat un acord pentru comercializarea, instalarea și furnizarea de servicii de întreținere a produselor și soluțiilor Smiths Detection.

Parteneriatul acoperă întreaga gamă de soluții de detecție și identificare a amenințărilor chimice, biologice, radiologice, nucleare și explozive și este în concordanță cu strategia UTI de a furniza soluții complexe pentru obiective expuse unor riscuri de securitate (infrastructuri critice, penitenciare, puncte de trecere a frontierei, ambasade, arene de divertisment și sportive, obiective turistice etc).

De asemenea, UTI va integra echipamentele Smiths Detection în proiectele aeroportuare pe care le dezvoltă în prezent, un domeniu în care compania deține experiență și competențe solide, furnizând soluții integrate celor mai importante aeroporturi din România.

„Având în vedere diversificarea și multiplicarea amenințărilor, o abordare cu adevărat eficientă de prevenire a actelor criminale și teroriste în aeroporturi trebuie să includă soluții tehnologice de vârf. Prin parteneriatul cu Smiths Detection, UTI va furniza echipamente de detecție cu raze X care vor asigura un nivel crescut de siguranță și de eficiență, dar și alinierea la normele europene şi internaționale de securitate aeroportuară.”, declară Cristian Costea, Vicepreședinte UTI.

Statutul de partener unic pentru România i-a fost acordat companiei UTI Grup după un proces de evaluare atât a competențelor tehnice și a resurselor umane specializate, cât și a nivelului de integritate și conformitate a companiei.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata