William Hill susține oferta de preluare a lui Caesars de 3,7 miliarde de dolari

17

William Hill WMH.L a declarat miercuri că a fost de acord să fie achiziționată de Caesars Entertainment CZR.O, care a evaluat casa de pariuri britanică la 2,9 miliarde de lire sterline (3,72 miliarde de dolari) și va oferi operatorului de cazinouri din SUA controlul deplin al SUA care se extinde rapid prin pariuri sportive și afaceri online.

„Consiliul William Hill consideră că aceasta este cea mai bună opțiune pentru William Hill la un preț atractiv pentru acționari”, a declarat președintele William Hill, Roger Devlin.

Acordul vine la scurt timp după ce William Hill a declarat că este onorat să recomande oferta lui Caesars de 272 de pence pe acțiune.

Acțiunile au scăzut luni după ce analiștii au observat că oferta a subevaluat în mod semnificativ compania.

Proprietarul Caesars Palace intenționează să găsească proprietari alternativi pentru afacerile non-americane ale lui William Hill, inclusiv peste 1.400 de magazine de pariuri din Marea Britanie, și a declarat că va integra afacerea americană în Caesars cu reduceri minime, dacă există, de locuri de muncă.

Acțiunile William Hill s-au ridicat vineri la o valoare maximă de doi ani peste 312 pence după ce a declarat că a primit oferte separate de la Caesars și grupul de cumpărare Apollo APO.N.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata