20.000 de locuri de cazare, disponibile pe litoral de 1 Mai 2010

Peste 20.000 de locuri cazare pe litoralul românesc vor fi puse la dispoziţia turiştilor pentru 1 Mai, la tarife care vor pleca de la 45 de lei pe persoană pentru o noapte de cazare, potrivit Federaţiei Patronatelor din Turismul Românesc (FPTR).

„FPTR împreună cu partenerii săi completează ciclul de oferte speciale prin iniţierea programului „1 Mai pe Litoral”, a declarat, joi, Daniel Vasilescu, preşedintele FPTR în cadrul Consiliului Consultativ de la Ministerul Dezvoltării Regionale şi Tursmului (MDRT). Tarifele pentru oferta specială vor porni de la 45 lei / noapte / persoană.

Potrivit FPTR, vânzarea se va face conform principiului ‘primul venit, primul servit’ deoarece locurile de cazare, incluse în acest program, sunt foarte solicitate şi se adresează tuturor categoriilor de turişti romani. Prin acest program, agenţii economici, membrii ai FPTR, pun la dispoziţia turiştilor aproximativ 20.000 de locuri, în toate staţiunile de pe litoral. Locuri au fost puse în vânzare în agenţiile de turism din toată ţara.

„Sărbătoarea de 1 mai reprezintă pe lângă o zi tradiţională şi debutul sezonului estival pe litoral. Acum este cel mai bun moment pentru a prezenta oportunităţile oferite de litoralul romanesc turiştilor noştri. De aceea, în acest an suntem hotărâţi să facilităm accesul la această sărbătoare pe litoral a unui număr foarte mare de turişti în condiţii cât mai bune’, a susţinut Vasilescu. Detaliile privind hotelurile şi agenţiile incluse în acest program se găsesc pe site-ul www.fptr.org, dupa data de 10 aprilie 2010.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata