4 tari de descoperit in 2017

Daca in 2017 singura ta rezolutie este aceea de a calatori cat mai mult, de a descoperi locuri noi, de a calatori spre orizonturi mai cunoscute sau mai putin cunoscute, iata care sunt cele patru  tari pe care trebuie neaparat sa le descoperi in 2017.

Giantica Canada. Canada se afla pe locul doi in lume ca suprafata, dupa Rusia. Cu siguranta turistii vor aprecia Quebecul francofon si capitala acestuia, Montreal. Numerosi sunt cei care se vor plimba pe Plateau Mont-Royal, cel mai animat cartier din oras, cu spectacolele sale de strada si restaurantele sale. Tot la Montreal, Piata Montreal merita sa fie vizitata deoarece aici se deruleaza in luna iunie Festivalul international de Jazz si Festivalul Just For Laughs. In plus, Canada sarbatoreste 150 de ani de la infiintare in 2017.

Israel, o destinatie spirituala.  Israel este o tara multiculturala, cosmopolita, o tara in care locuiesc in armonie diferite comunitati in cautarea spiritualitatii. Tinerii israelieni sunt pusi pe distractie, le place sa iasa in oras iar petrecaretii si turistii vor putea profita din plin de viata de noapte oferita de Israel vizitand principalele baruri si discoteci din marile orase. Ierusalim adaposteste numeroase situri religioase apartinand crestinismului, iudaismului sau religiei musulmane. Pentru un circuit mai clasic, turistii pot vizita Haifa si parcul sau zoologic sau Tel-Aviv pentru intinderile sale de nisip fin.

Etiopia, un pamant autentic. Cu siguranta Etiopia este o destinatie atipica pentru multi dintre voi, tara nu se afla pe ofertele tuturor agentiilor de turism. Doar cei mai aventurosi au curajul de a vizita aceasta tara autentica cu peisaje intacte. Parcul national Awash reprezinta o excelenta modalitate de a descoperi flora si fauna salbatica si numeroasele specii adapostite. Cu cei patru milioane de locuitori ai sai, capitala Addis-Abeba pare o etapa interesanta.

Macedonia. Fosta Republica Iugoslavia adaposteste din ce in ce mai multi turisti an de an. Vei gasi un terioriu calm si o natura superba, protejata. Skopje, capitala, merita sa fie vizitata. Pasionatii de istorie pot vizita numeroasele monumente istorice deoarece orasul pastreaza numeroasele urme lasate de otomani si bizantini.

 

Sursa foto: graiul.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata