Calatorie in Fuerteventura

Plaje fara sfarsit, sate pitoresti, munti cu pante abrupte si numeroase ocazii excelente de a face miscare in aer liber. Unde suntem? In Furteventura, o insula frumoasa din Canare, una din cele mai populare de altfel datorita plajelor sale frumoase si peisajelor magnifice.

Cu peste 300 de zile de soare pe an, nu mai are rost sa ne intrebam de ce Fuerteventura este una din cele mai populare destinatii din lume. Daca vii pentru prima data aici vei fi cu siguranta impresionat de aceasta insula ce se intinde pe o suprafata de 1660 de kilometri patrati – nu este o insula bogata in vegetatie cum multi se asteapta, este mai degraba alcatuita din peisaje sterile si stranii.

Dupa parerea noastra, toata lumea ar trebui sa viziteze un astfel de loc macar o data in viata. Sate idilice si plaje minunate care invita la relaxare si ofera o gama ampla de sporturi nautice.

Cele mai frumoase plaje din Fuerteventura. Furteventura adaposteste o serie de plaje magnifice. Unele sunt cu adevarat paradisiace si seamana in unele aspecte cu Caraibe. Printre cele mai populare plaje se numara Playa de Sotavento, Playa de Esquino si Playa del Mattoral.

Playa de Sotavento are o lungime de peste 5 kiometri si este situata in partea de sud-est a peninsulei Jandia. Playa de Esquino este situata in partea de sud a insulei si este un loc care multumeste pe toata lumea. Cele mai frumoase plaje sunt cele din partea de nord a insulei, Playa De Corralejo fiind cea mai cunoscuta in acest sens.

Unele plaje din Furteventura sunt un veritabil Eldorado pentru surferii si pasionatii de sporturi nautice. Datorita vantului si excelentelor conditii meteorologice pentru sporturile nautice precum surful, schi nautic sau kitesurf, Furteventura este o destinatie populara.

Pentru cei care nu sunt pasionati de sporturile nautice exista o multime de alte activitati. Explorarea unor peisaje incredibile, incercarea celor mai bune piste ciclabile si o multime de terenuri de golf. Oricare ar fi cerintele tale, Fuerteventura iti ofera cele mai bune conditii. Fara sa uitam de antrenorii personali care se afla peste tot pe insula.

Sursa foto: riu.com

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata