Călătorie inedită în jurul lumii: Videoclipurile premiate de Organizaţia Mondială a Turismului

O călătorie inedită prin cele mai frumoase locuri din lume se poate realiza, în fața computerului, urmărind videoclipurile de promovare premiate recent la primul concurs de acest gen realizat de Organizația Mondială a Turismului (OMT).

La startul competiției s-au înscris 51 de țări, iar cei șapte câștigători au fost anunțați la finalul celei de-a 21-a Adunări Generale a OMT, care s-a desfășurat, începând din 15 septembrie, în orașul columbian Medellin, și la care au luat parte 900 de delegați din 120 de state.

Distincțiile — care au recompensat creativitatea producțiilor și frumusețea imaginilor — s-au acordat pe zone geografice și au revenit: Ungariei (pentru Europa), Ecuadorului (pentru America), Tunisiei (pentru Africa), Palestinei (pentru Orientul Mijlociu), Insulelor Maldive (pentru Asia de Sud-Est) și Macao (pentru Estul Asiei și Pacific).

 La categoria ‘Alegerea publicului’, primul loc a revenit Columbiei, al cărei clip a primit 5.823 din totalul celor 22.632 de voturi exprimate pe rețelele sociale și pe pagina we a organizației cu sediul central la Madrid. (Agenţia Naţională de Presă AGERPRES)

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata