Cât costă turismul de aventură în România

Turiştii care vor de la o vacanţă mai mult decât mare şi soare găsesc în ţară orice şi-ar putea dori, de la excursii pentru căţărări la tiroliană, rafting şi zboruri cu balonul.

Alegi adrenalina în locul lenevitului la soare şi provocările în defavoarea obiectivelor turistice? Pentru aceşti turişti, România este destinaţia ideală – se pot face o mulţime de lucruri, de la alunecarea pe tiroliană la bungee-jumping şi rafting. Oferta face faţă oricărei pretenţii şi se adaptează celor mai diverse bugete, scrie Evenimentul Zilei.

Cea mai ieftină variantă o constituie parcurile de aventură. Unul dintre acestea se află chiar la intrarea în Braşov, în apropierea Grădinii Zoologice. Turiştii pot petrece aici trei ore, după ce au plătit biletul de 37 de lei/adult şi 32 lei/elevi şi studenţi. În preţ sunt incluse echipamentul şi instrucţiunile de folosire al acestuia.

În program e inclusă tiroliana, dar şi echilibristică pe cabluri, lanţuri sau căţărări pe plase împletite.

Aventurierii care vor să se caţere pe munte, să facă trasee şi să se dea pe tiroliană deasupra râpelor pot apela la profesionişti.

O excursie de trei zile, de exemplu, care include rafting pe Jiu, cu tot echipamentul inclus, plus instructaj şi monitorizare pe durata raftingului, cazare pentru două nopţi, masă şi vizite la Peşterile Muierii şi Polovragi – exceptând transportul, costă 490 de lei/persoană.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata