Cea mai mare piscină infinită din lume s-a deschis în Dubai

Există puține sentimente la fel de eliberatoare ca înotul în aer liber, sub cerul albastru care se întinde până la orizont – iar acum în Dubai îl poți face la aproape 1000 de metri deasupra nivelului mării.
Numită în martie drept cea mai înaltă piscină infinită din lume din interiorul unei clădiri, locul de scăldat de pe acoperiș la adresa recent deschisă Beach Resort are o înălțime vertiginoasă de 293,906 metri.
Este cu aproximativ nouă zecimi mai înalt decât Turnul Eiffel.

Nici aceasta nu este o piscină normală- cu o lungime de 94,84 metri și o lățime de 16,5 metri, este aproape de două ori mai lungă decât o piscină de dimensiuni olimpice.

Deși oaspeții ar putea dori să se relaxeze la antrenamentul lor pentru Paris 2024 și să se bucure de priveliștile panoramice ale noului roșu Ain Dubai – cel mai înalt din lume – și de nisipurile albe ale plajei Jumeirah.

Piscina este deschisă doar oaspeților hotelului, cu vârsta de 21 de ani și peste, dar puteți obține priveliști fără a vă strecura într-un costum de înot rezervând o masă la restaurantul de pe acoperiș adiacent, Zeta Seventy Seven. Restaurantul Asian Fusion se numește așa deoarece acesta și piscina sunt ambele la etajul 77 al hotelului.

Oricât de impresionant este acest lucru, nu este nici măcar singurul record mondial Guinness deținut de stațiune. Nici obiectivele impresionante nu sunt limitate la cele de la nivelurile superioare.

Address Beach Resort, împreună cu Address Beach Residences, este găzduit într-un set de două turnuri conectate la baza lor și din nou printr-un pod de la nivelul 63 la 77.

Skybridge-ul, care găzduiește apartamente de lux, este la 294,36 metri cel mai înalt etaj din skybridge ocupabil din lume.
Această proprietate pe malul mării, cunoscută sub numele de Poarta Jumeirah, a fost deschisă în decembrie 2020 și este un alt plus arhitectural extraordinar la orizontul deja plin de viață Jumeirah.

La urma urmei, se simte adesea ca o atracție turistică care nu-și deschide porțile în emirat fără a avea cel puțin o revendicare record față de numele său.
Federico Rota, director executiv adjunct al Al Ain Holding, a declarat despre victorii:

„Rămânând fidel testamentului nostru în dezvoltarea proiectelor de referință, suntem mândri că am depășit două titluri de record mondial Guinness cu adresa Address Beach Resort. construcții de artă și facilități inovatoare, această dezvoltare a stabilit noi standarde în stilul de viață de lux și ospitalitate. ”
Va mai avea loc și deschiderea unui alt bazin record, noul Sky Pool din Londra, lângă Ambasada SUA, pe malul sudic al râului Tamisa.

Sky Pool este o piscină transparentă de 25 de metri, întinsă între cele 10 etaje ale a doi zgârie-nori rezidențiali – și este cea mai mare structură de piscină acrilică de sine stătătoare din lume.
Este puțin mai greu de accesat decât piscina de la Address Beach Resort, totuși – trebuie să fii rezident în apartamentele de 1,4 milioane de dolari.

DubaiEmiratele Arabe Uniteinfinity poolpiscină infinită
Comentarii (0)
Adaugă comentariu