Cele mai frumoase plaje din Spania

Plajele din Spania sunt pur si simplu fermecatoare. Prin urmare, daca esti in cautarea unei naturi magnifice, a unor peisaje care taie rasuflarea sau a unor plaje pe care sa te lasi mangaiat de razele soarelui si sa te bronzezi, Spania este destinatia ideala.

Plaja Torimbia, Asturia. Prima plaja pe care am ales sa o prezentam este plaja Torimbia, situata in partea de nord a Spaniei. Aceasta plaja le ofera un cadru magnific tuturor celor care se aventureaza pe faleza si pe drumul special conceput pentru a ajunge pe aceasta plaja. Aceasta plaja este unica in genul sau deoarece aici vei gasi faleze cu o inaltime de peste 50 de metri acoperite cu verdeata si gazon iar plaja este in forma de luna. O plaja ideala de vizitat toamna, moment in care vegetatia isi schimba culoarea si devine rosie.

Plaja de los Genoveses, Andaluzia. Aceasta plaja este situata in parcul natural Cabo da Gata si acest fapt ii anunta deja culoarea. Vei ajunge pe aceasta plaja dupa cateva minute de mers pe jos si vei putea admira peisajul magnific care ti se asterne in fata ochilor. Aceasta plaja este perfecta pentru persoanele carora le plac plajele mari, naturale si salbatice.

Plaja del Silencio, Asturia. Plaja linistii in traducere…si nu degeaba poarta aceasta plaja un astfel de nume deoarece aici domneste calmul si linistea. Pentru a ajunge la aceasta plaja vei cobori pe un drum sinuos. Deschide bine ochii si admira panorama. Aceasta plaja este cu adevarat magnifica deoarece este inconjurata de faleze si de stanci mari. In plus, culoarea apei este pur si simplu incredibila, un albastru azur care iti va provoca un imens chef de balaceala. In plus, aceasta plaja nu este invadata de turisti, natura este inca salbatica si protejata.

Plaja Tarifa, Andaluzia. Plaja Tarifa este locul ideal pentru pasionatii de kite surf si pentru cei care vor sa incerce wakeboard. In general, conditiile meteo sunt ideale pentru activitatile nautice. Ajungand pe aceasta plaja vei avea ocazia sa te plimbi pe cateva zeci de kilometri de nisip fin. In plus, vei avea o priveliste care taie respiratia asupra Marocului.

Sursa foto: .playadelsilencio.es

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata