Cele mai neobisnuite hoteluri din Marea Britanie

Stiai ca cele mai frumoase locatii de cazare din toata lumea sunt, de fapt, si cele mai neobisnuite dintre ele? Nu tot timpul ai ocazia sa vei asa ceva, insa este adevarat ca te vei simti de minune intr-unul dintre cele mai ciudate sau aparte hoteluri din Marea Britanie, de exemplu.

Daca ai de gand sa faci o vizita in Anglia si te tin si buzunarele sa incerci o experienta de cazare mai aparte decat de obicei, atunci …

… vezi urmatoarele hoteluri din Marea Britanie care te vor da pe spate

Probabil ca nu iti vei permite sa ramai intr-o astfel de locatie decat pentru un city break, insa se merita cu totul sa incerci o astfel de experienta inedita.

Uite care sunt aceste hoteluri formidabile:

  • Old Rectory – Norwich

Acest hotel se afla intr-o zona rezidentiala la 2 mile departe de centrul orasului. Aceasta casa este sarmanta si invaluita parca in mister, laolalta cu zidurile sale exterioare pline de verdeata si prospetime. Interiorul este in stil victorian, aranjat si mobilat astfel incat sa-ti ofere cel mai mare confort.

  • The Pig in the Wall – Southampton

Acest hotel este de fapt o cladire din secolul al 18-lea amplasata intre zidurile medievale ale unui oras portuar foarte aglomerat si populat. Interiorul este in stil shabby-chic, cu podele de lemn, piese vintage si antichitati inedite.

  • The Bonham – Edinburgh

Acest hotel este foarte aproape de magazinele de pe strada Princes si ocupa trei case invecinate. Dormitoarele sunt amenajate in stil contemporan si prezinta culori aprinse, dar ofera si privelisti minunate in zona orasului.

  • Assembly House – Norwich

Aceasta cladire rezidentiala din secolul 18 care tinea loc de intalniri distractive este localizata pe o strada linistita de langa Teatrul Regal. Camerele si dormitoarele sunt mobilate amplu si cu stil.

Sase dintre acestea au propria gradina secreta iar patru dintre acestea au cate un salon. Micul dejun de aici este in stil pur englezesc, dar si noaptea chiar poti alege dintr-un meniu scurt, dar foarte bun.

Sursa: Pe-net.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata