Cele mai romantice hoteluri din lume

Inspiratii pentru o vacanta de vis: cele mai extravagante hoteluri.

Poti alege sa petreci un  sfarsit de saptamana departe de agitatie si grijile zilnice altfel decat in mod obisnuit.

Extravaganta plina de frumusete a unor locuri nu poate fi nici macar banuita daca alegem mereu destinatii de calatorie cu care ne-am obisnuit deja.

Cu cat evadarea este mai neasteptata, cu atat va deveni mai incitanta.

Comoditate, liniste, peisaje incantatoare si foarte multe servicii, toate acestea pot transforma escapada vostra intr-o aventura extrem de romantica.

The One & Only Ocean Club este unul din  hotelurile incantatoare din Paradise Island din Bahamas, un loc unde esti rasfatat atat de brizele calde, nisip si mare, dar si de personalul hotelului.

Pachetele de servicii  includ cazare, tratament la spa, 110 minute de masaj, si un extraordinar ritual de bai de noapte in camera.

O alta recomandare de vacanta este The Plaza Athenee din Paris, un loc misterios, impregnat de romantismul chansonetelor frantuzesti.

Impatimitii cumparaturilor nu vor obosi aici. Marcile cele mai renumite din intreaga lume  isi asteapta cuminti vizitatorii. Este unul dintre locurile vizitate de vedetele de la Hollywood.

Daca vrei sa stai departe de celebritati, atunci incearca sa te relaxezi la unul dintre numeroasele restaurante de aici.

La Clayoquot Wilderness Resorts and Spa din Vancouver Island, British Columbia este locul unde gasesti combinatia extravaganta de lux si paduri salbatice.

Te vei bucura de plimbari in aer liber, caiac, calarit si drumetii, sau poti sa lenevesti in fata focului sau intr-unul dintre paturile ascunse de panzele albe ce te duc cu gandul la civilizatiile antice.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata