„City break la Constanţa” – program turistic în premieră

Asociația Litoral-Delta Dunării (ALDD) lansează, vineri, 9 octombrie, prima ediție a programului turistic de bonusuri și discounturi – „City Break la Constanța”.

Potrivit președintelui ALDD, Corina Martin, programul include pachete turistice de câte două nopți de cazare la care se adaugă o gamă de servicii suplimentare specifice precum acces gratuit sau cu reduceri semnificative la muzee și bonus o porție gratuită de fructe de mare la unul dintre restaurantele partenere.

Tarifele, ofertate în programul City break la Constanța, se încadrează între 130 lei (la unități de cazare de 2 stele), 180 lei (la 3 stele) și 210 lei (la 4 stele), preț /pachet/persoană cu cazare în cameră dublă. Turiștii vor putea vizita principalele atracții din oraș și vor putea savura meniuri tradiționale din pește și fructe de mare la câteva restaurante din Portul Tomis și Agigea, pe baza unui voucher distribuit de agențiile de turism înscrise în program.

De asemenea, pe parcursul celor două zile beneficiarii pachetului turistic au acces gratuit la Muzeul de Artă, Muzeul de Artă Populară, Muzeul de Istorie Națională și Arheologie, Muzeul Militar Național, Cetatea Histria și Monumentul de la Adamclisi și beneficiază de tarife reduse cu 50% la Complexul Muzeal de Științe ale Naturii și la Muzeul Marinei Române.

Programul este parte componentă a Campaniei „Vacanță în țara mea”, derulată de Federația Asociațiilor de Promovare Turistică, în parteneriat cu ANAT, iar lista hotelurilor și agențiilor participante este postată pe site-ul www.anat.ro și pagina de facebook a ALDD. (Agenţia Naţională de Presă AGERPRES)

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata