Condiţii foarte bune pentru practicarea sporturilor de iarnă la Predeal şi Poiana Braşov

23

Stratul consistent de zăpadă depus în ultimele zile la Predeal şi Poiana Braşov asigură practicarea sporturilor de iarnă în condiţii foarte bune.

La Predeal se schiază pe toate pârtiile, Clăbucet Sosire, Clăbucet Variantă, Subteleferic şi Cocoş. Pârtiile au fost pregătite, iar stratul de zăpadă măsoară 40 de cm pe pârtii şi 20 de cm în staţiune. Teleschiul va funcţiona pe pârtia Clăbucet Sosire până la ora 21.00, la fel ca şi nocturna.

Sâmbătă, pe pârtia Clăbucet Sosire va fi organizat un concurs cu premii pentru schiorii amatori, a precizat reprezentantul primăriei Predeal, Rodica Lazăr.

Şi la Poiana Braşov stratul de zăpadă măsoară 70 de cm în Masivul Postăvarul şi 50 de cm în staţiune. Toate pârtiile – Lupului, Subteleferic, Drumul Roşu, Kanzel, Sulşinar, Bradul, Stadion au fost pregătite încă de miercuri şi sunt funcţionale de la un capăt la altul. Toate mijloacele de transport pe cablu funcţionează, iar pârtia Bradul are şi iluminat nocturn.

Turiştii care vin cu trenul la Braşov şi doresc să ajungă în staţiune au acum la dispoziţie o linie de autobuz „Poiana Expres”, care pleacă din Gara CFR în Poiana Braşov, cu o singură oprire pe traseu, preţul unui bilet fiind de 5,5 lei. (Agenţia Naţională de Presă AGERPRES)

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata