Copiii au acces gratuit la Rezervaţia de urşi de la Zărneşti, de 1 iunie

Copiii pot vizita gratuit de 1 iunie Rezervaţia de urşi de la Zărneşti, se arată într-un comunicat transmis de Asociaţia pentru Protecţia Animalelor „Milioane de Prieteni” (AMP) Braşov.

„De i iunie, invitaţii speciali ai sanctuarului „Libearty” Zărneşti vor fi copiii. Micuţii vor putea vizita sanctuarul, gratuit, vor vedea urşii salvaţi de echipa Asociaţiei de protecţie a animalelor Milioane de prieteni (AMP), vor afla poveştile lor şi vor face o plimbare de neuitat în natură. Micuţii mai puţin norocoşi, instituţionalizaţi de Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului, care nu îşi pot petrece Ziua Copilului alături de familie, vor avea parte, la rândul lor, de surprize. Ei vor primi din partea echipei AMP, pe lângă intrarea gratuită în sanctuar, câte un prieten de pluş, care să le ţină de urât şi să le dea siguranţa că nu sunt singuri pe lume”, potrivit comunicatului de presă.

Rezervaţia de urşi „Libearty” din Zărneşti se întinde pe o suprafaţă de 70 de ha de pădure şi păşune, şi adăposteşte în prezent 84 de urşi bruni, salvaţi din diverse locuri din ţară, şi din grădini zoologice unde erau ţinuţi în condiţii necorespunzătoare.

Rezervaţia este rezultatul unui parteneriat între Primăria oraşului Zărneşti, care a pus la dispoziţie terenul, Asociaţia pentru Protecţia Animalelor Milioane de Prieteni Braşov şi Asociaţia Mondială de Protecţie a Animalelor care a contribuit cu suma de 1,5 milioane de euro, sumă obţinută din donaţii de la iubitorii de animale din întreaga lume. (Agenţia Naţională de Presă AGERPRES)

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata