Copos investeşte 10 milioane de euro în cea mai modernă telegondolă din România

George Copos a anuntat ca urmeaza sa investeasca zece milioane de euro in achizitionarea celei mai moderne telegondole din Romania.

Aceasta urmeaza sa fie cumparata din Austria si va urca pana la partia Kanzel din Poiana Brasov, cunoscuta drept una dintre partiile cu cel mai mare grad de dificultate din Romania, informeaza Buna Ziua Brasov.

„Acum este momentul sa investesti, toate preturile fiind la jumatate. Tot anul 2010 va fi un an al investitiilor. Platim mai putin pentru materialele de constructii, dar si pentru alte servicii”, a spus Copos.

In luna februarie, omul de afaceri anunta ca va deschide in Poiana Brasov un boutique-hotel, cu o investitie de zece milioane de euro.

De asemenea, tot la inceputul anului Copos anunta ca in Poiana Brasov se dezvolta un proiect prin care va fi reconfigurata toata zona turistica. „Vor fi peste 60 de hectare de partii, un lac de acumulare de 122.000 metri cubi de apa si doua telescaune. Investitia se va ridica la 25 milioane euro, bani care vor proveni din fonduri europene”, spunea atunci Copos.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata