Criza a ieftinit vacanţele: 200 de euro sejurul în Egipt, 5 euro pe noapte în Grecia

Sejur in Egipt cu preturi de la 200 euro de persoana sau vacante in Grecia de tipul „plateste unul si merg doi”. In cazul unei cazari la o pensiune de 2 stele, un sejur de 7 nopti ajunge sa coste si 75 euro pentru 2 persoane (deci, circa 5 euro de persoana pe noaptea de cazare), la care se adauga insa transportul.

In cazul alegerii unui transport cu autocarul, pretul de persoana este in jurul a 50 de euro dus-intors. Tarifele sunt valabile in iunie, luna care deschide sezonul in Grecia, informează DailyBusiness.ro.

Bulgarii nu se dau la o parte din lupta tarifelor pentru sezonul de vara, asa ca la un hotel de 3 stele din statiunea Sunny Beach pana la jumatatea lunii iunie, preturile pornesc de la 15 euro pe noapte de persoana.

In ceea ce priveste ofertele last minute cu o data de plecare foarte apropiata (29 mai), cele mai interesante si ieftine sejururi sunt in Egipt. Astfel, un sejur de 8 zile in Egipt in Sharm el Sheik la un hotel de 4 stele costa 210 euro de persoana cu demipensiune si transport asigurat, cu plecare pe 29 mai.

Tot o plecare pe 29 mai in aceeasi statiune din Egipt, insa la un hotel de 3 stele, costa 189 de euro de persoana.

Pentru cei care au un buget mai mare, pe site-urile agentiilor mai sunt si oferte speciale in Spania. Pachetele cu cazare 7 nopti la hotel de 4 stele si pensiune completa includ si transportul cu avionul si au un pret de pornire de 385 euro de persoana (pentru camera dubla). Pachetul include cazare in Costa Brava si vizita in Barcelona.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata