„Dializa de vacanţă” – program pentru bolnavii aflaţi în concediu

Programul ”Dializa de vacanţă” asigură rezervarea şedinţelor de dializă astfel încât pacienţii pot pleca în concediu, continuându-şi totodată şedinţele de tratament prin hemodializă la cele mai înalte standarde de calitate.

Oraşele incluse în program acoperă destinaţii diferite: staţiunile de pe litoral (Constanţa), staţiunile de pe valea Prahovei (Braşov), mănăstirile din Moldova (Suceava, Iaşi, Bacău), Slănic Moldova (Oneşti), Băile Felix, Herculane (Oradea).
Programul ”Dializa de vacanţă”, iniţiat de Fresenius NephroCare, nu presupune niciun cost pentru pacient, tratamentul fiind decontat în totalitate de Casa Naţională de Asigurări de Sănătate. Cei care vor să se programeze o pot face la telefonul 0723.550.123 sau dializadevacanta@fmc-romania.ro.

”Persoanele care urmează un tratament de dializă întâmpină în general dificultăţi în a-şi planifica vacanţa, din cauza limitelor legate de mobilitate. Sunt practic dependente de aparatele de dializă, deoarece sunt nevoite să urmeze tratamentul de mai multe ori pe săptămână, aceste şedinţe fiindu-le vitale. Prin programul ‘Dializa de vacanţă’, pacienţii se pot bucura nestingherit de concediu alături de cei dragi.

Programul pentru această vară propune o varietate mare a destinaţiilor şi aceeaşi calitate a serviciilor de dializă întâlnită în toate centrele noastre. Deja efectuăm tratamente prin hemodializă pacienţilor din ţară şi străinătate în centrele noastre, iar feed-back-ul din partea pacienţilor este foarte bun”, a declarat Ioana Ţoncu, director Operaţional Fresenius NephroCare România.
Orice persoană care urmează un tratament prin hemodializă se poate înscrie în acest program, în baza acordului din partea medicului nefrolog curant şi prin programare cu cel puţin două săptămâni înainte la centrul din apropierea zonei alese pentru petrecerea vacanţei.

Citește și
3 Comentarii
 1. roxana spune

  asta este valabila si in strainatate? de ex daca vreau sa merg in austria, imi puteti rezerva dumneavoastra sa fac dializa acolo? daca vas da adresa unde o sa stau acolo si sa imi gasiti centrul cel mai apropiat de adresa respectiva? sunt ff interesata de aceasta, astept un rasp de la dumneavoastra. va multumesc

 2. roxana spune

  sar putea asa ceva?

 3. Pavel Gusti spune

  Doamna Roxana, nu ziarul „Financiarul” se ocupa de dializa de vacanta, acesta este un articol-stire.
  Trebuie sa va adresati la emailul de mai sus si sa vorbiti cu medicul dvs. din dializa.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata