Disperate că nu îşi vând pachetele, agenţiile de turism încep să taie din tarife

Turoperatorii nu mai stiu ce sa faca sa-si vanda pachetele de vacanta, pe care le-au contractat inainte de criza. Ei incearca sa se adapteze tendintei turistilor romani de a cauta oferte speciale si vin in intampinarea acestora cu oferte speciale.

Reprezentantii din turism sustin ca, pentru a nu ramane cu locurile neocupate, atat hotelierii, cat si turoperatorii au inceput sa reduca din comisioanele aplicate. Ciprian Enea, Consultant Bestturism, a declarat:

” Ofertele speciale au mai multe cauze. La baza este faptul ca bugetul de vacanta al romanilor a fost si el redus, astfel incat hotelierii, agentiile de turism, agentiile de ticketing isi reduc comisioanele si incearca sa ofere un produs finit cat mai ieftin. Au scazut inclusiv preturile vacantelor scumpe. „

In acest sezon, agentiile de turism taie si ele din tarifele vacantelor. Reducerile se refera in special la destinatiile mai indepartate: Spania, Tenerife sau Portugalia. Sejururile in Tenerife au chiar discounturi mai mari. Acestea sunt cuprinse intre 150 si 230 de euro, potrivit unui comunicat al J’Info Tours.

Citeste si:  Paleologu: Nu ”îmi pute” deloc PMP-ul. Turcescu, o problemă de igienă

Sursa: Gardianul

Citește și
1 Comentariu
  1. ana gavrila spune

    Sunt stupefiata sa vad ca nu exista nici un comentariu postat de vreo agentie… Acesta este motivul pentru care am ajuns aici. Nu a existat cineva care sa strige puternic prin ce trec agentiile de turism… Treziti-va caci altfel murim…

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Consent management powered by Real Cookie Banner