Elena Udrea: Lucrăm la un drum spre sudul Litoralului, care ocoleşte Constanţa

Centura ocolitoare a municipiului Constanţa va fi gata abia în sezonul estival 2011, dar turiştii vor putea încă din acest an să meargă în sudul Litoralului ocolind Constanţa, deoarece Ministerul Dezvoltării urmează să finalizeze un astfel de drum în luna august 2010, a declarat ministrul Dezvoltarii, Elena Udrea, într-un interviu pentru Radio România.

‘În acest moment şi probabil că foarte multă lume nu ştie, lucrăm al un drum care să lege Cernavodă, direct, de Costineşti, iar cei care vor să meargă în sudul Litoralului să nu mai meargă prin Constanţa’, a spus ministrul Dezvoltării. Elena Udrea a subliniat că drumul va fi gata la sfârşitul lunii august, urmând să fie util pentru turişti mai ales din luna septembrie.

Ministrul Transporturilor, Radu Berceanu, a anunţat recent că din vara anului 2011, turiştii vor putea circula pe autostradă până la Constanţa, pe un sens pe tronsonul Cernavodă – Constanţa, care va fi finalizat parţial, şi pe câte două benzi pe sens pe Centura Constanţa. De asemenea, că ministrul Berceanu a anunţat că lucrările de modernizare a Căii Ferate pe ruta Bucureşti – Constanţa vor fi finalizate în iulie 2011.

„La anul, în iulie, alături de tronsoanele de autostradă Cernavodă-Constanţa care vor fi finalizate parţial vom finaliza şi modernizarea tronsonului de cale ferată Bucureşti – Constanţa astfel încât să se poată circula cu trenul până la mare în 2,5 ore”, spunea atunci ministrul Transporturilor.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata