Ghidul celor mai frumoase plaje din Mallorca

Unde sunt cele mai frumoase plaje din Mallorca, plaje pe care atat localnicii cat si turistii adora sa se relaxeze si sa se bronzeze?

Plajele din sud. La cativa kilometri distanta de turistii zgomotosi, pusi de distractie si amatori de sangria, vei putea gasi cateva golfulete splendide cu plaje de nisip alb si ape cristaline.

Es Trenc este una din cele mai cunoscute plaje din extremitatea sudica a insulei. Aceasta plaja dispune de o zona rezervata pentru nudisti iar turistii au posibilitatea de a inchiria un sezlong pentru a se relaxa la soare. Dat fiind faptul ca aceasta plaja se intinde pe o distanta de sase kilometri, vei avea spatiu suficient de desfasurare. Cu nisipul sau alb si fin, Es Tenc este un veritabil paradis terestru.

Calo des Moro. O plaja naturala unica, inconjurata de un mediu stancos magnific, care ii atrage pe toti locuitorii din partea de sud a insulei si nu numai. Calo des Moro nu este o plaja accesibila, aici nu vei gasi nici restaurante, nici salvamari. Cu toate acestea, apa este atat de curata si plajele atat de frumoase incat ar fi pacat sa o ratezi.

Platja de Muro reprezinta un paradis pentru amatorii de sport. Volei, scufundari, surf, banana boats si multe alte activitati sportive ii asteapta pe turisti la Platja de Muro. Prin urmare, o plaja ideala pentru turistii mai activi dar si pentru copii deoarece apa nu este adanca.

Plajele de pe coasta de est

Cala sa Nau este cunoscuta in special de localnici, putini sunt turistii care se aventureaza aici. Inconjurata de paduri, faleze si grote, aceasta plaja situata in partea de est a insulei Mallorca este cunoscuta pentru petrecerile sale legendare. Odata ce ai gasit o modalitate de acces, profita din plin de sezlongurile din bambus sau fa o plimbare in padurea vecina.

Plaja Varques este o plaja idilica, situata in mijlocul coastei de est din Mallorca. Este destul de dificil accesul cu masina. Daca vrei sa te relaxezi pe aceasta plaja magnifica cea mai buna modalitate este de a lua un vapor. O plaja alba paradisiaca, cu o mare demna de cele din Caraibe.

Sursa foto: tripadvisor.com

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata