HelloRomania.eu, primul portal pentru rezervări hoteliere online în România

Primul portal românesc pentru rezervari hoteliere online – HelloRomania.eu – ofera posibilitatea oricarui turist strain sa rezerve in doar câteva minute o camera la un hotel din România, cu garantarea ei de ambele parti, informeaza firma Booking Net, creatorul si administratorul site-ului.

Realizat dupa un concept unic si modern, HelloRomania.eu prezinta in peste 30 de limbi, in conditii grafice deosebite, unitatile de cazare inscrise. Aceste elemente vor face din HelloRomania.eu cel mai expus portal al turismului românesc in lume.

Mai mult, HelloRomania.eu este singurul site din tara care ofera confirmarea rezervarilor in momentul cererii si, totodata, sunt garantate cu cardul clientului.
Prin aceste doua atribute esentiale, rezervarea poate fi facuta on-line din oricare colt al lumii, ceea ce aduce un plus de rapiditate si siguranta atât pentru clienti, cât si pentru hoteluri.

“Prin acest portal, dorim sa oferim un spatiu pentru rezervari hoteliere sigur si eficient, un portal care sa scoata turismul românesc in lume”, a declarat Daniel Oprescu, co-fondatorul site-ului. Potrivit comunicatului, unitatile de cazare care se inscriu pe HelloRomania.eu nu platesc abonament, singurul cost fiind dat de comisionul de 12% din rezervarile confirmate.

HelloRomania.eu vine ca un raspuns la nevoia de aliniere la standardele internationale, solicitate de turistii din toata lumea care doresc sa faca rezervari online rapide si sigure.
www.HelloRomania.eu este un portal 100% românesc, creat si administrat de firma Booking Net, care isi propune sa devina liderul national al serviciilor online de rezervari hoteliere, prin oferirea unor servicii eficiente clientilor.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata