Hotelierii de pe litoral, mulţumiţi de încasările din a doua parte a verii 2010

Hotelierii de pe litoralul românesc sunt mulţumiţi de încasările avute în a doua parte a acestui sezon estival, când numărul turiştilor a crescut. „Una peste alta este bine, în a doua jumătate a sezonului estival pot să spun că ne-am revenit cu cifre chiar record.

În a doua jumătate a verii, vremea ne-a ajutat foarte mult. Şi pot să spun că poate şi percepţia mass-media asupra litoralului românesc s-a îmbunătăţit.(…) Asta nu înseamnă că nu avem în continuare probleme, dar ne străduim să umplem şi în sezonul estival 2011 toate cele 130.000 de locuri de cazare de pe litoral”, a declarat marţi (24 august 2010) preşedinta Asociaţiei Litoral – Delta Dunării (ALDD), Corina Martin.

Aceasta a anunţat, totodată, că la Bursa Litoral care se va desfăşura pe 7 septembrie va fi lansat programul „Înscrieri timpurii 2011”, ceea ce reprezintă o premieră, pentru că în ultimii doi ani acest program a fost pilot. „Programul a prins foarte bine, s-a vândut foarte bine, s-a vândut mult.
Acum încercăm să ajungem la pasul normal, adică programul trebuie să înceapă din toamnă, aşa cum de fapt se întâmplă în toată Europa. Nu în ianuarie, februarie, martie. Trebuie încă din toamnă să atragem turiştii să cumpere vacanţe în România, cu reduceri mai mari dacă vor face asta începând din toamnă”, a precizat Corina Martin.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata