În plină vară, ofertele pentru Revelion se vând cu reduceri de până la 20%

Numărul turiștilor care își plănuiesc încă din vară sărbătorile de iarnă crește în fiecare an, iar printre cele mai căutate destinații se află Madrid, Roma și Atena, afirmă Alin Burcea, prim-vicepreședinte al Asociației Naționale a Agențiilor de Turism (ANAT).

Oferta include atât destinații cu prețuri accesibile, cât și vacante exotice. În plus, ofertele de Revelion cumpărate în această perioadă pot avea reduceri de până la 15-20%. Majoritatea persoanelor ce accesează ofertele de tip early booking sunt angajați ai marilor companii, care obișnuiesc să își planifice din timp vacanțele, se precizează într-un comunicat remis, luni.

,,În comparație cu anii anteriori, clienții au devenit mai atenți la perioada în care își rezervă un pachet destinat Revelionului. În anul 2014, a avut loc o creștere cu 5% a rezervărilor făcute cu cel puțin trei luni înainte, așadar ne așteptăm la o creștere și în anul 2015. Printre cele mai accesate destinații se află Madrid, Roma și Atena, însă nici locurile exotice precum India nu sunt ocolite. În luna ce urmează ne așteptăm la un număr mare de rezervări’, a spus Alin Burcea.

Destinațiile exotice sunt și ele apreciate de români, iar Mauritius este una dintre ele. Oferta pentru această destinație include transport charter (zbor direct) București — Mauritius și retur cu compania TAROM, șapte nopți de cazare la hoteluri de 5 stele, cina de Revelion, transferuri aeroport — hotel — aeroport și asistență turistica în limba română. Prețul pentru un Revelion în Mauritius începe de la 2.290 de euro/persoană, în timp ce pentru Barcelona, oferta este de la 440 de euro/persoană. (Agenţia Naţională de Presă AGERPRES)

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata