Litoralul românesc la preţuri de criză, în mai şi iunie 2010

Turiştii români care vor să îşi petreacă vacanţa pe litoralul românesc, în perioada 3 mai -14 iunie, pot achiziţiona un sejur de şase nopţi la preţuri cuprinse între 159 de lei de persoană la hoteluri de la o stea şi 499 lei la cele de 5 stele.

Asociaţiile patronale din turism, împreună cu patronatele hoteliere, au lansat – sub un nou brand – cea de-a şasea ediţie a programului dedicat tuturor turiştilor care iubesc litoralul românesc: ‘Mini – preţuri de vacanţă – Litoralul pentru Toţi’!

Programul va începe la data de 3 mai 2010, dată finală de derularea a programului fiind estimată la 14 iunie 2010. Potrivit asociaţilor din turism, tarifele pentru un sejur de 6 nopţi/persoană sunt de 499 lei la un hotel 5 stele cu mic dejun, 419 lei la un hotel de 4 stele cu mic dejun, 349 lei la hotel de 3 stele cu mic dejun şi 219 lei, fără mic dejun.

De asemenea, un sejur la un hotel de două stele fără mic dejun costă 189 lei, unul cu mic dejun inclus 249 lei, iar la un hotel de o stea preţul este de 159 lei, fără mic dejun. Începând cu această ediţie, programul „Mini – preţuri de vacanţă – Litoralul pentru Toţi” va beneficia de o pagină dedicată, similar celei pentru programul „Inscrieri timpurii” , unde se vor putea vizualiza hotelurile înscrise şi agenţiile de turism de unde se poate achiziţiona programul.

În acelaşi timp, programul va fi promovat nu numai în mass-media centrală şi locală, ci şi pe site-urile organizaţiilor partenere – Asociaţia Naţională a Agenţiilor de Turism (ANAT),  Asociaţia Litoral – Delta Dunării, Ministerul Dezvoltării Regionale şi Turismului şi a altor asociaţii.

Citește și
2 Comentarii
 1. doru spune

  In sfarsit,le-a dat Dumnezeu si ceva minte,ramane sa vedem si materializarea in fapte.

 2. Ducu spune

  Pot sa imi dea biletul gratis, ca tot nu calc pe litoralul RO. M-am saturat sa fiu furat la tot pasul, sa stau la plaja printre gunoaie, inconjurat de cocalari, sa ma injure chelnerii ca-i deranjez sau sa ma jupoaie.
  In concediu ma duc sa ma relaxez, iar la noi pe litoral asa ceva nu se poate intampla.
  Oriunde e mai bine ca la noi. Am fost de 2 ori in Croatia si 1 data in Grecia. Preturi si servicii INCOMPARABILE cu cele din RO.
  Pana cand nu se schimba mentalitatea tampita a romanului: de a face castig nesimtit peste noapte, pe care nu-l reinvesteste pentru a crea servicii mai bune, voi boicota turismul romanesc.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata