Litoralul românesc la preţuri de criză, în mai şi iunie 2010

18

Turiştii români care vor să îşi petreacă vacanţa pe litoralul românesc, în perioada 3 mai -14 iunie, pot achiziţiona un sejur de şase nopţi la preţuri cuprinse între 159 de lei de persoană la hoteluri de la o stea şi 499 lei la cele de 5 stele.

Asociaţiile patronale din turism, împreună cu patronatele hoteliere, au lansat – sub un nou brand – cea de-a şasea ediţie a programului dedicat tuturor turiştilor care iubesc litoralul românesc: ‘Mini – preţuri de vacanţă – Litoralul pentru Toţi’!

Programul va începe la data de 3 mai 2010, dată finală de derularea a programului fiind estimată la 14 iunie 2010. Potrivit asociaţilor din turism, tarifele pentru un sejur de 6 nopţi/persoană sunt de 499 lei la un hotel 5 stele cu mic dejun, 419 lei la un hotel de 4 stele cu mic dejun, 349 lei la hotel de 3 stele cu mic dejun şi 219 lei, fără mic dejun.

De asemenea, un sejur la un hotel de două stele fără mic dejun costă 189 lei, unul cu mic dejun inclus 249 lei, iar la un hotel de o stea preţul este de 159 lei, fără mic dejun. Începând cu această ediţie, programul „Mini – preţuri de vacanţă – Litoralul pentru Toţi” va beneficia de o pagină dedicată, similar celei pentru programul „Inscrieri timpurii” , unde se vor putea vizualiza hotelurile înscrise şi agenţiile de turism de unde se poate achiziţiona programul.

În acelaşi timp, programul va fi promovat nu numai în mass-media centrală şi locală, ci şi pe site-urile organizaţiilor partenere – Asociaţia Naţională a Agenţiilor de Turism (ANAT),  Asociaţia Litoral – Delta Dunării, Ministerul Dezvoltării Regionale şi Turismului şi a altor asociaţii.


Urmăriți FINANCIARUL.RO și pe Google News