MAE a lansat Ghidul de călătorie pentru sărbătorile de iarnă

Ministerul Afacerilor Externe a lansat ediția din acest an a Ghidului de călătorie pentru sărbătorile de iarnă, pentru unele dintre destinațiile cele mai căutate de către turiștii români – Austria, Bulgaria, Elveția, Franța, Germania, Italia, Ungaria.

„Cetățenii români care se deplasează în statele menționate în scop turistic pot obține din acest ghid informații utile pentru o vacanță cât mai sigură și lipsită de evenimente nedorite. Ghidul poate fi consultat pe site-ul MAE, la rubrica ‘Sfaturi de călătorie’, secțiunea ‘Ghiduri de călătorie'”, se arată într-un comunicat al MAE transmis marți.

MAE reamintește, totodată, că cetățenii români care călătoresc în străinătate au la dispoziție aplicația pentru telefoane mobile inteligente „Călătorește în siguranță”, care oferă informații și recomandări de călătorie și posibilitatea de a fi alertați în cazul în care apar situații deosebite în țara în care se află. Aplicația poate fi descărcată gratuit din App Store și Google Play. (Agenţia Naţională de Presă AGERPRES)

Ghidul de călătorie pentru sărbătorile de iarnă

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata