O nouă destinaţie de vacanţă la Măciuca: Complex spa cu vânătoare şi vinuri

O investiţie de 3 milioane de euro, constând într-un modern complex Spa, a fost inaugurată miercuri seara în localitatea vâlceană Măciuca, investiţie realizată de un investitor local prin fonduri europene.

„Judeţul Vâlcea nu avea o coordonată turistică în jumătatea sudică. Nordul are specificul montan, iar mijlocul judeţului este dominat de componenta balneară, sudul judeţului nu avea puncte de atracţie pentru turişti. Investiţia realizată de noi aici se doreşte un nucleu pentru dezvoltarea turistică a acestei regiuni. Turiştii care vor veni aici vor putea în timpul sejurului să meargă la o degustare de vinuri în Toscana României, ne referim la Drăgăşani, să admire bisericile de lemn din această parte a Vâlcii, zecile de conace boiereşti, deschizând astfel un culoar pentru turismul de patrimoniu”, a declarat  Mirela Niţu, administratorul acestui complex de agrement.

Complexul de agrement de Măciuca în valoare de 3 milioane de euro constă într-un parc, pensiune, complex cu piscine, saună, săli de fitness, săli de conferinţe, terenuri de sport.

Potrivit administratorului acestui complex, acesta se adresează cu precădere companiilor multinaţionale pentru reuniuni şi întâlniri, pentru turişti şi pentru vânători, în regiune existând cele mai întinse domenii de vânătoare, atât publice cât şi private.

De altfel, primii turişti care vor veni săptămâna următoare aici vor fi vânători din Suedia, Italia, Franţa şi Germania. (Agenţia Naţională de Presă AGERPRES) Foto: facebook.com/ Forest Retreat&Spa

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata