Operatorii din turism îşi prezintă oferta la Iaşi, la Târgul de Turism „Vacanţa”

13

Aproximativ 20 de companii îşi vor prezenta oferta la Târgul de Turism ‘Vacanţa’ organizat la Iaşi, de Asociaţia Naţională a Agenţiilor de Turism din România (ANAT), în perioada 28 – 30 martie.

Cei care îşi vor cumpăra vacanţa pe parcursul celor trei zile de târg vor beneficia de reduceri de până la 30% pentru sezonul estival.

‘Vacanţa este un moment mult aşteptat pe parcursul unui an. Ne gândim de fiecare dată la vacanţa perfectă şi o privim ca pe un premiu pe care-l merităm. Informarea şi alegerea sunt însă dificile pentru că ritmul alert în care trăim ne lasă prea puţin timp de căutare.

Din acest motiv, ANAT, ca reprezentant al agenţiilor de turism din România, dar şi ca organism care are rolul să vină în întâmpinarea publicului, a decis să organizeze acest târg unde toţi cei care îşi planifică vacanţa pentru 2014 vor descoperi noi destinaţii turistice şi vor putea alege din multitudinea de pachete de vacanţă, profitând de reducerile masive pentru rezervările făcute din timp’, transmite Alin Burcea, prim-vicepreşedinte ANAT.

Intrarea la Târgul de Turism ‘Vacanţa’ este liberă. (Agenţia Naţională de Presă AGERPRES)

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata