Pachete începând de la 518 lei/persoană pe Litoral, în cadrul programului ”Zile gratuite de vacanţă 2014”

Românii pot cumpăra pachete începând de la 518 lei/persoană pentru un sejur pe litoralul românesc, în cadrul programului ”Zile gratuite de vacanță 2014”, care se derulează în perioada 18-31 august.

Programul, lansat de Asociația Națională a Agențiilor de Turism (ANAT), Federația Patronatelor din Turismul Românesc (FPTR) și Asociația de Promovare Litoral-Delta Dunării (ALDD), cumulează oferte de genul ”plătești cinci nopți și stai șase” sau ”plătești șase nopți și stai șapte”.

Pachetele pornesc de la 518 lei/persoană, cu mic dejun, pentru șase nopți de cazare și una gratuită, la un hotel de două stele din stațiunea Venus, de la 822 de lei/persoană, cu mic dejun, pentru cinci nopți de cazare și una gratuită, la un hotel de trei stele din Eforie Nord și de la 975 de lei/persoană, cu mic dejun, pentru șase nopți de cazare și una gratuită, la un hotel de patru stele din stațiunea Mamaia.

Lansat în 2008, ”Zile gratuite de vacanță” este unul dintre cele mai căutate programe de oferte speciale. (Agenţia Naţională de Presă AGERPRES)

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata