Pachete începând de la 518 lei/persoană pe Litoral, în cadrul programului „Zile gratuite de vacanţă 2014”

Românii pot cumpăra pachete începând de la 518 lei/persoană pentru un sejur pe litoralul românesc, în cadrul programului ,,Zile gratuite de vacanță 2014′, se arată într-un comunicat al Asociației Naționale a Agențiilor de Turism (ANAT).

ANAT, Federația Patronatelor din Turismul Românesc (FPTR) și Asociația de Promovare Litoral-Delta Dunării (ALDD) au lansat programul ,,Zile gratuite de vacanță 2014′, iar ofertele sunt valabile pentru turiștii care aleg șă-și petreacă vacanța pe în perioada 18-31 august.

Programul cumulează oferte de genul „plătești cinci nopți și stai șase” sau „plătești șase nopți și stai șapte”, pentru a veni în sprijinul turiștilor care vor să petreacă o vacanță pe litoral în condiții avantajoase de preț.

Pachetele pornesc de la 518 lei/persoană, cu mic dejun, pentru șase nopți de cazare și una gratuită, la un hotel de două stele din stațiunea Venus, de la 822 de lei/persoană, cu mic dejun, pentru cinci nopți de cazare și una gratuită, la un hotel de trei stele din Eforie Nord și de la 975 de lei/persoană, cu mic dejun, pentru șase nopți de cazare și una gratuită, la un hotel de patru stele din stațiunea Mamaia.

„Ofertele speciale pentru litoralul românesc, care includ nopți gratuite de cazare sunt foarte căutate de turiști. În primul trimestru din acest an, față de aceeași perioadă din 2013, cererea pentru ofertele din programul Zile gratuite de vacanță a avut o creștere de 100%, de aceea le reamintim turiștilor că pentru perioada 18-31 august găsesc, din nou, la agențiile de turism membre ANAT oferte din acest program”, declară Lucia Nora Morariu, președintele Asociației Naționale a Agențiilor de Turism.

În acest moment, peste 70 de hoteluri au intrat în program. Lista acestora poate fi consultată pe pagina de internet a FPTR.

„Ofertele speciale de vacanță, inclusiv cele din acest program, fac parte din strategia de promovare a litoralului românesc, în cadrul parteneriatului excelent care există între patronatele din turism care, fără prea mult ajutor din partea statului, se străduiesc să își țină turiștii în România”, precizează Dragoș Răducan, vicepreședintele Federației Patronatelor din Turismul Românesc.

Lansat în 2008, ,,Zile gratuite de vacanță’ este unul dintre cele mai căutate programe de oferte speciale.

‘Ne aflăm la 100% grad de ocupare în acest moment pe litoral și continuăm să oferim cele mai frumoase festivaluri, parade, carnavaluri, evenimente sportive, de fashion și muzicale. Comunicăm excelent cu hotelierii, agențiile de turism, operatorii de alimentație publică și agrement, respesctiv autoritățile locale de pe litoral, reușind astfel să oferim, prin agențiile de turism ANAT, zile gratuite de vacanță”, spune Corina Martin, președintele Asociației de Promovare Litoral — Delta Dunării. (Agenţia Naţională de Presă AGERPRES)

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata