Preţuri neschimbate pentru programele balneare

Patronatul din turismul balnear menține, în 2016, prețurile neschimbate la programele derulate în perioada 15 ianuarie – 31 martie 2016 – ‘O săptămână de refacere’, ‘Decada balneară’, ‘Wellness balnear’ și ‘Hai la băi’ pentru a pune în valoare potențialul existent în stațiuni indiferent de anotimp, a declarat președintele Organizației Patronale a Turismului Balnear din România (OPTBR), Nicu Rădulescu.

,,În stațiunile balneare s-au făcut, în 2015, cele mai mari investiții, atât în infrastructura de cazare, cât și în bazele de tratament, wellness și SPA, dar acestea sunt încă prea puțin cunoscute. Prin aceste campanii dorim să atragem în special tinerii, atât din România cât și din străinătate, care au început să fie conștienți de necesitatea prevenției prin tratamente balneo la care pot adăuga diverse modalități de distracție și relaxare’, a precizat Nicu Rădulescu.

La campaniile din iarnă și-au anunțat participarea unități din 17 stațiuni balneare. Sunt înscrise peste 40 de hoteluri iar cel mai mic tarif, pentru seniori și studenți, este de 330 lei și cuprinde acces liber la bazinele cu apa încălzită. Cel mai mare tarif este de 830 lei, loc în cameră dublă la un hotel de 3 stele.

‘Ieșind în întâmpinarea clienților cu programe și tarife accesibile și pe nevoile tuturor categoriilor sociale (pensionari, studenți), dorim să oferim și persoanelor active posibilitatea de a petrece o mini-vacanță pentru relaxare și tratamente anti-stress în condiții corespunzătoare. Hotelierii din stațiunile balneare se străduie să ofere servicii de calitate și o infrastructură adecvată tuturor clienților, completând oferta și cu programe de excursii sau seri specifice într-un cadru special pentru ca turiștii să se simtă bine’, mai spune Nicu Rădulescu.

Pentru campania ‘O săptămână de refacere‘, prețurile pleacă de la 330 lei/persoană pentru 6 nopți de cazare cu mic dejun și 2 proceduri/zi, în timp ce la un hotel trei stele, 360 lei/persoană/, pentru 6 nopți de cazare cu mic dejun.

Pentru ‘Decada balneară’, prețul pentru 10 zile /9 nopți cazare/ cu pensiune completă, minim 7 zile tratament, la un hotel 2 stele este de 710 lei/persoană.

‘Wellness balnear’ vine cu prețuri începând de la 625 lei/persoană, cu 3 nopți de cazare într-un hotel de trei stele, 2 zile demi-pensiune, o masă festivă, acces la piscine, saună și sală de sport, plus două proceduri tip wellness.

Pentru campania ‘Hai la băi’, prețurile încep de la 625 lei/persoană pentru 6 zile (5 nopți cazare cu pensiune completă), 5 zile tratament, 2 proceduri/zi, la un hotel de 2 stele.

Rezervările se pot face la agențiile de turism sau direct la hotelul dorit. În pachetul de servicii este cuprinsă și o consultație medicală, la sosire. Pentru cei care optează strict pentru programe de tratament este necesară recomandarea medicala și cardul de sănătate. (Agenţia Naţională de Presă AGERPRES)

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata