Radu Mazăre: Ţară, Ţară vrem turişti!

Staţiunea Mamaia este promovată la Târgul de Turism al României în stilul carnavalurilor braziliene, primarul Constanţei, Radu Mazăre, fiind ‘regele carnavalului’ în show-ul de prezentare al staţiunii.

‘Fac apel către naţiunea română: Țară, Țară vrem turişti! Vom aştepta turiştii cu faleza refăcută, cu plaje luminate ca la Rio, cu spectacole ce n-a văzut Parisul, cu pasarele opere de artă, o statuie la intrarea în Mamaia. Lăsaţi grijile, lăsaţi politicienii, lăsaţi procurorii….veniţi la vară la Mamaia pentru un strop de fericire de care avem nevoie cu toţii’, a spus Radu Mazăre, care a venit costumat în ‘regele carnavalului’ şi însoţit, după cum a precizat, de ‘cele mai frumoase 20 de fete din România’.

Acesta a menţionat că nu apare în filmul oficial de promovare a staţiunii Mamaia, dar o să participe în videoclipul melodiei staţiunii ce va fi lansată de 1 mai.

Lansarea campaniei ,,Mamaia Style’ a inclus, pe lângă un mini carnaval, şi avanpremiera primului film oficial de promovare a staţiunii Mamaia (realizat din fonduri ce provin din taxa de promovare aplicată agenţilor economici ce activează în Mamaia — Sat Vacanţă) şi calendarul de evenimente ce vor fi organizate în sezonul estival 2014.

Târgul de Turism al României, inaugurat oficial joi, este organizat de Romexpo în parteneriat cu Camerele de Comerţ şi Industrie din România, Asociaţia Naţională a Agenţiilor de Turism din România, Organizaţia Patronală a Turismului Balnear din România, Asociaţia Naţională de Turism Rural, Ecologic şi Cultural (ANTREC) — Romania şi Federaţia Patronatelor din Turismul Românesc.

Programul de vizitare a târgului este, în perioada 13 — 15 martie 2014, între 10,00 — 18,00, iar în data de 16 martie, între orele 10,00 — 16,00. Preţul biletului de intrare este de 15 lei. (Agenţia Naţională de Presă AGERPRES)

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata