România participă la cea de a 49-a ediţie a Bursei Internaţionale de Turism de la Berlin

Preşedintele Autorităţii Naţionale pentru Turism (ANT), Răzvan Filipescu, participă la cea de-a 49-a ediţie a Bursei Internaţionale de Turism (Internationale Tourismus Börse – ITB), organizată la Berlin, în perioada 5-9 martie.

Potrivit unui comunicat remis miercuri standul României la Târgul de Turism de la Berlin găzduieşte 57 de expozanţi români — operatori economici din domeniul turismului, autorităţi locale, asociaţii de promovare a zonelor turistice româneşti.

În primele trei zile de târg, zilele dedicate specialiştilor, aceştia au întâlniri stabilite cu parteneri sau potenţiali parteneri, cu agenţii colaboratoare, urmând ca în ultimele două zile aceştia să îşi prezinte publicului larg pachetele de oferte şi programele turistice.

În cadrul proiectului ‘Danube Info’ vor avea loc prezentări despre Dunăre şi Delta Dunării, precum şi o dezbatere cu privire la asumarea răspunderii în cadrul dezvoltării şi elaborării proiectelor ce ţin de Dunăre.

În cadrul standului naţional, joi, va fi organizată o ‘Seară românească’, eveniment la care vor participa reprezentanţi ai României din diverse sectoare, Guvern, administraţie, sectorul public şi privat.

În cadrul strategiei de promovare a turismului românesc, piaţa germană reprezintă o piaţă prioritară, cifrele privind numărul sosirilor vizitatorilor germani sau al înnoptărilor în unităţile de cazare din România indicând o clasare a Germaniei în topul primelor trei ţări emiţătoare de turişti. (Agenţia Naţională de Presă AGERPRES)

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata