Românii îşi fură singuri maşinile

Românii organizează o campanie neagră împotrivă turismului bulgăresc, susţin patronii de hoteluri din Nisipurile de Aur, scriu duminică (2 mai 2010) ziarele din Sofia.

Un scandal de proporţii a izbucnit sâmbătă în staţiunea bulgară Nisipurile de Aur după ce mai multe maşini româneşti au fost furate în noaptea spre 1 mai. În toate cazurile este vorba de maşini de lux, marca BMW. Poliţia bulgară anchetează posibilitatea că o bandă de români să fure maşinile compatrioţilor lor din litoralul bulgăresc, scrie Standart.

În timp ce patronii de hoteluri cred că ar putea fi vorba de o campanie menită să discrediteze turismul bulgăresc în ajunul sezonului. Un scandal inedit a provocat primarul localităţii Clejani, Florin Nidelea.
După ce a constatat că SUV-ul lui BMW-X5 a dispărut, Nidelea a început să strige în holul hotelului de 5 stele Melia Grand Hermitage şi chiar şi-a dat pantalonii jos în semn de protest, informează Standart, într-un articol cu titlul ‘Un primar român, gol la Nisipurile de Aur’.

Oaspeţii din România au făcut un adevărat spectacol, a declarat Deian Kolev, menager-adjunct al hotelului. El a spus că au anunţat poliţia imediat, dar a precizat că hotelul nu este responsabil pentru autoturismele care au fost parcate în afară parcării acestuia.
Am scris în patru limbi, inclusiv în limba română, că nu răspundem pentru autoturismele care nu sunt parcate în parcarea noastră, mai spune el.

Citește și
1 Comentariu
  1. pensionar spune

    TOTUL E POSIBIL, LA ACESTI INBUIBATI, PLIN DE BANI, BIJUTERIE, MASINI SCUNPE SI NEMA CULTURA.Logic esti cult,(scola facultate) ai o meserie buna si incet te inbogatesti.La noi esti smecher, fara scoala, cultura devi cel mai bogat din oras, fara minima de cultura, bun simt.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata