RyanAir prelungește tarifarea zero pentru schimbarea rezervării efectuate înainte de 31 martie

9

”Rezervați acum și dacă planurile dumneavoastră se schimbă, așa se poate schimba și rezervarea”

Ryanair, compania aeriană numărul 1 din Europa, a anunțat astăzi (26 ianuarie) că își extinde taxa de schimbare a zborului și devine zero pentru toți clienții care fac rezervări înainte de 31 martie 2021. De asemenea, permite până la două mutări de date de rezervare până la 31 octombrie 2021. Dat fiind faptul că restricțiile legate de Covid sunt în continuă schimbare, Ryanair oferă clienților o mai mare liniște sufletească atunci când își rezervă vacanțele de Paște și Vară 2021, când Ryanair crede că, călătoriile aeriene se vor redeschide după lansarea cu succes a vaccinurilor Covid din Marea Britanie, Danemarca și multe alte țări și alte state UE.

Purtătorul de cuvânt al Ryanair a spus:

„Dacă planurile tale se schimbă, rezervarea se poate schimba. Pentru a oferi cât mai multă flexibilitate și încredere clienților Ryanair, am extins taxa de schimbare a zborului zero EUR pentru toate rezervările efectuate în ianuarie, februarie și martie.

Având în vedere că restricțiile Covid se schimbă în mod regulat, Ryanair permite acum până la două modificări gratuite ale datei zborului pentru toate aceste rezervări până la 31 octombrie 2021. Clienții pot rezerva acum zboruri pentru a vedea familia și prietenii de acest Paște sau pot rezerva o meritată vacanță de vară 2021 cu încredere știind că, dacă trebuie să amâne sau să-și modifice datele de călătorie, o pot face cu o taxă de schimb zero EUR până la sfârșitul lunii octombrie 2021 ”.