Senatorii au dat undă verde construirii unui port de agrement în Mamaia

Senatorii au adoptat in sedinta de plen de luni (26-X-2009), cu 85 voturi “pentru” si o abtinere, construirea unui port de agrement in statiunea Mamaia prin darea in administrarea Consiliului Local Constanta a unui teren aflat in proprietatea publica a statului si in administrarea Administratiei Nationale “Apele Române”- Directia Dobrogea-Litoral.

În timpul dezbaterilor din plen, senatorul PSD Alexandru Mazare a declarat ca proiectul de lege trebuie aprobat fiindca pentru un turism de calitate trebuie sa existe preocupare si pentru problema agrementului.
Senatorul PSD Trifon Belacurencu a subliniat, la rândul sau, ca portul de agrement din statiunea Mamaia va pune in valoare alte doua porturi – Sfântul Gheorghe si Sulina.

Si liderul grupului parlamentar al PD-L din Senat, Traian Igas, a anuntat ca democrat-liberalii vor da un vot favorabil proiectului.

Tot in sedinta de plen de luni (26-X-2009) a Senatului a fost adoptat un proiect de lege, apartinând senatorului PD-L Orest Onofrei, privind transmiterea unor terenuri din domeniul public al statului si din administrarea statiunii de cercetare-dezvoltare agricola Suceava in domeniul public al municipiului Suceava si in administrarea consiliului local. Conform initiatorului, destinatia terenurilor respective urma sa fie de cimitir si respectiv teren de sport.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata